پودر نارگیل

درخت نارگیل تنها گونه زنده از جنس، COCO است. اصطلاح نارگیل می‌تواند اشاره به تمام درخت نارگیل یا میوه آن داشته باشد.

این اصطلاح از قرن 16 میلادی به زبان پرتغالی و اسپانیایی کلمه COCO که به معنای سر یا جمجمه است، مشتق گرفته شده است. دلیل آن می‌تواند ویژگی‌های پوسته نارگیل و محتویات درون آن باشد که ویژگی‌ها سر بسیار نزدیک است.

استفاده از نارگیل تنها به بخش موادغذایی محدود نمی‌شود بلکه از آن، در زمینه مواد آرایشی نیز استفاده می‌کنند.

بسیاری از مردم در مناطق گرمسیری و یا نیمه گرمسیری از نارگیل، به طور منظم در رژیم‌های غذایی خود بهره می‌گیرند.

نارگیل را از دیگر میوه‌ها متمایز می‌دانند زیرا حاوی مقادیر زیادی مایع روشن است که از آن به عنوان شیر نارگیل نام برده می‌شود.